Josefine Bohlin, Jansson & Norin

Vi fortsätter intervjuerna i Pre-Gaius med Josefine Bohlin, partner & COO på Jansson & Norin. För Josefine är det viktigt att skapa en arbetsplats där alla trivs och självklart knyta nya kontakter.
josefinebohlin

Vad är det bästa med Jansson & Norin som arbetsplats? Varför valde du att börja arbeta där?
För mig representerar Jansson & Norin framtiden. Det är en modern arbetsplats där du kan kombinera entreprenörsskap med juridik. Jag är en kreativ person som gillar förändring och hos Jansson & Norin får jag möjlighet att arbeta med just detta – att modernisera en bransch som är ganska konservativ. Vi är ett gäng med duktiga, drivna medarbetare som ser till att ha extremt kul ihop samtidigt som vi gör det vi brinner för. Just nu är vi extra glada över att ha klarat vår budget för 2016 och firar detta med att åka till Las Vegas i februari.

Om man själv vill söka sig till Jansson & Norin, finns det något särskilt man bör tänka på? Saker som ni kanske tittar extra på vid en rekryteringsprocess.
Eftersom vi älskar juridik älskar vi också jurister! För att trivas hos oss bör du vara en vass jurist med ett starkt intresse för företagande och entreprenörskap. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlighet och gillar medarbetare som kan komplettera varandra med olika egenskaper och intressen. Visa vem du är – och våga sticka ut, helt enkelt.

Vi har hört att du är vass på Super Nintendo, kommer det kanske finnas en möjlighet att utmana J&N-teamet under GAIUS?
Haha, Super Nintendo kan faktiskt vara en av mina starkare sidor om jag får säga det själv. Självklart finns det möjlighet att spela med oss! Vi kommer bjuda in till fördrink och Super Nintendo-turnering på vårt kontor innan GAIUS-banketten. Perfekt avstånd med 50 meter från vårt kontor till banketten på Valand. Varmt välkomna!