Huvudsamarbetspartner 2017

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden, en gedigen erfarenhet av de flesta branscher och med ett väl upparbetat internationellt nätverk.

Alla på Setterwalls har samma fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika. Vi vet att detta ställer höga krav på oss. Och vi förväntar av oss själva att allt vi gör – såväl i våra klientuppdrag som i vår egen verksamhet – genomsyras av de kärnvärden som utgör grunden för vår företagskultur: mod, engagemang, resultat och ansvar.

Tack vare att vi lyckats samla några av landets vassaste affärsjurister och bygga dedikerade team runt klienternas frågeställningar, kan vi alltid erbjuda bra utvecklingsmöjligheter och en karriärväg som passar. Vi månar om våra medarbetare och odlar en företagskultur – Setterwallsandan – som präglas av att vi har en trevlig stämning, stöttar varandra, uppskattar personliga egenskaper och mångfald.

Besök Setterwalls hemsida

Juridiska Föreningen i Göteborgs Samarbetspartners

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har Lindahl spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och process. Hos oss finns också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter.

I Sverige har Lindahl kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Vi har också ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen. Idag har Lindahl omkring 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister.

Besök Lindahls hemsida

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Vi erbjuder våra klienter kvalificerad affärsjuridisk rådgivning och är en fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet och uppdrag över hela världen.

Mannheimer Swartling har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, New York, Frankfurt, Berlin, S:t Petersburg, Moskva, Bryssel, Shanghai och Hongkong. Byrån omsätter drygt 1,2 miljard kronor och har ca 635 anställda.

Besök Mannheimer Swartlings hemsida

Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå med cirka 450 medarbetare och ett gemensamt mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.

Vinge visar vägen.

Besök Vinges hemsida

Linklaters is the world’s largest global law firm, advising global corporations and financial institutions on their most important and challenging transactions and assignments.

Our people work exceptionally hard to meet clients’ expectations. Every day they bring innovation, dedication, adaptability and intellect to their assignments. In return, we provide them with the skills, opportunities and experiences they need to enhance their career. Join us for a meritocratic, high performing, inclusive culture, become involved in the world’s most complex business deals and continue to learn throughout your career.

Besök Linklaters hemsida

MAQS Law Firm är en internationell advokatbyrå med ca 220 medarbetare varav ca 135 jurister. Byrån tillhandahåller rådgivning inom samtliga affärsjuridiska områden och har kontor i Sverige, Danmark, Polen och Estland. MAQS:s klienter utgörs av stora och medelstora skandinaviska och internationella företag samt olika offentliga myndigheter.

Besök MAQS hemsida

Vi är medvetna om att varje uppdrag är unikt och är lyhörda för våra klienters skiftande behov. Vår långa erfarenhet och de kompromisslösa kunskapskrav vi ställer på våra jurister garanterar vår ställning som en av Sveriges absolut främsta affärsjuridiska advokatbyråer.
Vårt fokus är affärsjuridik och vår legala kompetens och vår förståelse för klientens verksamhet, kombinerat med personligt engagemang och en pragmatisk approach, är grunden för utförandet av alla våra uppdrag. Vår målsättning är alltid att tillföra klienten största möjliga nytta.

Besök Cederquists hemsida