SÖK TILL PROJEKTGRUPPEN FÖR GAIUS 2018

Ta chansen och bli en del av den 25:e upplagan av GAIUS, sök till projektgruppen för GAIUS 2018! Utöver att vara med i ett av skolans största projekt så får du möjlighet att träffa nya vänner, skaffa dig en mycket värdefull merit och knyta viktiga kontakter med framtida kollegor och arbetsgivare. Men framförallt så ha du ett spännande och roligt år framför dig! Här nedan kan du läsa lite mer om varje post. Om du har några frågor eller bara vill diskutera något över en kaffe är du givetvis välkommen att höra av dig till oss projektledare! Vi har även sammanställt en FAQ längre ner.

Sök-2018ljus

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla namn, vilken termin du läser och vilken post du söker och gärna en kort presentation av dig själv och varför du söker. För den som söker flera poster, se till att rangordna dem. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, och den absolut sista dagen för att skicka in din ansökan är söndag den 16 april kl 23:59. Ansökan mejlas till projektledare@gaius.nu. Tveka inte, sök!

FAQ

  • Kan man söka oavsett vilken termin man läser?
    Absolut! Det spelar ingen roll om du precis har läst GJM eller om du skriver din uppsats, vi vill ha en projektgrupp med människor från alla terminer!
  • Kan man söka flera poster?
    Självklart! Vi ser positivt på att man vill vara engagerad i GAIUS och att det finns intresse för flera olika poster.
  • Måste man ha någon typ av tidigare erfarenhet?
    Nej, givetvis är det inte till ens nackdel. Det viktigaste för oss är att du är engagerad, självgående och strävar efter att alltid göra ditt yttersta

 

Art Director
Gillar du att skapa och har en känsla för design? Ansök till posten som Art Director och var delaktig i skapandet av årets grafiska profil! Du kommer att arbeta i ett tätt team tillsammans med marknadsföring- och informationsansvarig för att se till att GAIUS når den rätta publiken. Dina verk kommer att synas på alla våra kanaler, profilprodukter och katalogen! Vi tror att du har tidigare erfarenhet av grafisk design och kunskaper inom program som Photoshop, Illustrator och InDesign. Det är även meriterande om du även kan inkludera tidigare arbetsprov.

 

Informationsansvarig
Vill du hålla kontakt med våra utställare och skapa en katalog? Då är du rätt person för rollen som informationsansvarig. Som informationsansvarig så är du främst ansvarig över katalogen, och ser till att den trycks i tid och innehåller rätt information. Även här är det en fördel att ha kunskaper inom Illustrator och InDesign. I denna roll så ingår det även att delvis ha hand om hemsidan och eventuellt avlasta marknadsföringsansvarig gällande våra sociala medier.

 

Marknadsföringsansvarig
Marknadsföringsansvarig är till för dig som är strategisk och kreativ. I denna roll så arbetar du med stora delar av de andra i projektgruppen och har det övergripande ansvaret för att all information till våra besökare når ut på rätt sätt. Du är välbekant med sociala medier och även program som Photoshop och Illustrator. Tillsammans med Informationsansvarig och vår Art Director bildar ni ett tight team som har koll på varumärket och våra sociala medier.

 

Sponsoransvarig
Är du juristprogrammets bästa säljare? Bra! Då är sponsoransvarig något för dig. I denna roll har du en direkt kontakt med våra sponsorer och ser till att både den uppskattade goodiebagen (och de kanske ännu mer uppskattade) caféerna fylls till bredden! Dessutom så lär du knyta många viktiga kontakter i näringslivet genom detta arbete.

 

Mässansvarig
Som mässansvarig så är det du som är ansvarig för det faktiska byggandet av mässan! Du bör vara praktiskt lagd och kommer att ha hand och instruera kring byggandet, nedmonteringen och allt annat praktiskt king mässdagen. Har du dessutom lite koll på el så är det meriterande.

 

Eventansvarig
Som eventansvarig för GAIUS 25-årsjubileum så är det ditt jobb att se till att årets GAIUS-evenemang blir något utöver det vanliga! Du har ansvar för att få tag i mässans huvudföreläsare, att Heta Stolen flyter på och andra evenemang som kommer arrangeras i samband med mässan.

 

Logistikansvarig
Strukturerad, praktisk och en förkärlek till fina bilar? Då är logistikansvarig helt perfekt för dig! På denna post så sköter man samarbetet med våra bilpartners och ser till att rätt personer och saker hamnar på rätt plats under mässveckan. Utöver att vara organiserad, så krävs också B-körkort för denna post. Det är även en merit om du har vana av att köra mindre lastbilar och släp samt har BE/C-kort.

 

Kontaktsamtalsansvarig
Har du ett sinne för organisering och vill ha kontakt med våra utställare? Sök till posten som kontaktsamtalsansvarig! Arbetet är i huvudsak administrativt då du har hand om alla ansökningar och ser till att de hamnar hos rätt företag. Utöver schemaläggandet av alla dessa möten så kommer ditt ansvar också vara att se till att allting flyter på under mässdagen.

 

Serviceansvarig
Bjud alla du känner på käk! Bli vår nästa serviceansvarig och ha hand om bokningen av frukost, lunch, fika till mässdagen och de anslutande eventen. Dessutom så får du också anordna VIP-lunchen! Tillsammans med sponsoransvarig så sköter man våra populära caféer under mässdagen.

 

Crewansvarig
Bossa över alla dina kompisar, bli vår nästa crewansvarig! I denna post så är du ansvarig för alla studenter som rekryteras till CREW. Se till att allting bemannas och schemalägga dem under mässdagen. Dessutom så får du givetvis också ställa till med fest i form av en Crew-kickoff! För att trivas i denna roll tror vi att du är organiserad och tålmodig.

 

Bankettansvarig
Vill du vara skaparen av GAIUS 2018 års avslutningsbankett? Som bankettansvarig så har du hand om allt som involverar banketten, bland annat bokning av den lokal som banketten ska hålla till i och vilka som ska få äran att underhålla gästerna under kvällen.
Du bör vara en kreativ och självständig person med god organisationsförmåga.